ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ - ΕΥΑ ΟΜΗΡΟΛΗ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Η αγάπη και ο πόλεμος είναι το ίδιο πράγμα,ισχυριζόταν ο Μιγκέλ Ντε Θερβάντες.

Στον πόλεμο για να γυρίσεις νικητής καταστρώνεις σχέδια.Συμβαίνει το ίδιο και στον έρωτα για την κατάκτησή του?Το σίγουρο είναι ότι απαιτείται να παλέψεις για εκείνον και να ψυχανεμιστεί τι μπορείς να προσφέρεις και να νιώσει ότι τον διεκδικείς.Κάπως έτσι ενήργησε και ο ήρωας της ιστορίας.Διεκδίκησε με πάθος και τόλμη,γιατί το άξιζε,χωρίς να εγκαταλείψει ακολουθώντας την καρδιά του.Καλλιέργησε την σχέση του,την φρόντισε,την περιποιήθηκε και δεν επαναπαύτηκε.
Ένα ευκολοδιάβαστο και καλογραμμένο βιβλίο με την γνωστή γραφή της κυρίας Ομηρόλη, που σε βάζει σε διάφορες σκέψεις για τον έρωτα και την πραγματική και ουσιώδη σχέση ενός ζευγαριού.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στους κομπάρσους της ηδονής, ο έρωτας είναι φύση, είναι μοίρα, είναι ατέρμονη αναζήτηση.
Στους αναλφάβητους του έρωτα, ζωή είναι η ενσάρκωση όλων των χαμένων ονείρων που πασχίζουν να ξαναγεννηθούν.Στους παραχαράκτες της ευτυχίας, ευτυχία είναι ένα μικρό κουβάρι που ξετυλίγεται.