ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ-ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ υποδέχονται τα Χριστούγεννα με μια μεγάλη γιορτή γεμάτη βιβλία, μουσική, κρασί και κεράσματα, καθώς και συναντήσεις με τους αγαπημένους σας συγγραφείς, σ’ ένα ολοήμερο πάρτι για μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) από τις 12 το μεσημέρι, για να γιορτάσουμε με χριστουγεννιάτικη διάθεση τη συμπλήρωση 25 χρόνων των εκδόσεών μας στα ελληνικά γράμματα.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους συγγραφείς μας, να σας υπογράψουν τα νέα βιβλία τους και να διασκεδάσουμε με jazz standards, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και σύγχρονα ακούσματα από τους Κώστα Γιαξόγλου (πιάνο) και Γιάννη Παπαναστασίου (σαξόφωνο).

Και στις 12:30 μία δράση ειδικά σχεδιασμένη για τους μικρούς μας αναγνώστες: Παρέα με τις bloggers Κατερίνα (Μαμά Για Σπίτι) και Σωτηρία (My Little World) θα διαβάσουμε τη χριστουγεννιάτικη ιστορία «Φωτογραφία με τον Αϊ-Βασίλη», θα ζωγραφίσουμε και θα κατασκευάσουμε τη δική μας χριστουγεννιάτικη κορνίζα!