ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Ο ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ - CAMILLA LACKBERG -ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Από τα αστυνομικά βιβλία που σου προκαλούν ενδιαφέρον γεμάτο εντάσεις μέσα από ένα θέμα θρησκοληπτικό.Κυλά γρήγορα με μια όμορφη και ευχάριστη γραφή και πολύ καλή αφήγηση των γεγονότων και τρόπου διελεύκανσης των δολοφονιών με την αποκάλυψη του ενόχου-ων.Καλύτερο από την παγωμένη Πριγκίπισσα,οπότε θα επιχειρήσω να διαβάσω και τα υπόλοιπά της.Σίγουρα δεν έχουν την λογοτεχνική ευχαρίστηση που απολαμβάνεις σε άλλα αναγνώσματα,αλλά ευχαριστιέσαι την πλοκή.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το καλοκαίρι στο γραφικό ψαροχώρι Φιελμπάκα κυλά γαλήνια, ώσπου ένα τηλεφώνημα ταράζει τη θερινή χαλάρωση του επιθεωρητή Πάτρικ Χέντστρεμ. 

Ένα αγόρι έχει ανακαλύψει το πτώμα μια γυμνής γυναίκας στη Χαράδρα του Βασιλιά, και ο Πάτρικ αναγκάζεται να διακόψει την άδειά του, αφήνοντας μόνη την αγαπημένη του Ερίκα, η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Σπεύδοντας επιτόπου ο επιθεωρητής και η ομάδα του διαπιστώνουν πως η γυναίκα έχει δολοφονηθεί. 

Το μυστήριο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν ανακαλύπτουν πως κάτω από το σώμα αυτής της γυναίκας υπάρχουν οι σκελετοί δύο γυναικών που αγνοούνταν από τα τέλη της δεκαετίας του 1970…