ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΔΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΙΟΝΤΖΗΣ -ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΙΔΕΡΗ


Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που κρατάει σε αγωνία τον αναγνώστη καθώς βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση.

Ο επιθεωρητής την ίδια στιγμή που προσπαθεί να εξιχνιάσει έναν φόνο ,ψάχνοντας όλες τις εκδοχές, γίνεται και δεύτερος στην ίδια περιοχή περισσότερο ειδεχθής από τον πρώτο.

Δύο νέες γυναίκες βρίσκονται νεκρές μέσα στο σπίτι τους,ενώ η πόρτα είναι κλειδωμένη από μέσα.

Από που μπορεί να διέφυγε ο δολοφόνος,είχαν κάτι κοινό μεταξύ τους? Αυτά είναι από  τα πρώτα ερωτήματα που ταλανίζουν τις αρχές.

Η λύση του αινίγματος θα αποκαλυφθεί περίπου στο τέλος του βιβλίου, αφού ανακρίνονται αρκετοί ύποπτοι. 

Ακολουθούμε και εμείς την αστυνομία και βιώνουμε μαζί της τις επιτυχίες η τις απογοητεύσεις καθώς κυλάει η ροή του βιβλίου και αναρωτιόμαστε και εμείς για την ταυτότητα του δολοφόνου και ελπίζουμε να αποκαλυφθεί σύντομα,πριν να υπάρξει και τρίτο θύμα.

Ο συγγραφέας γράφει ένα βιβλίο γεμάτο σασπένς με αρκετά ερωτήματα που θέτει στον αναγνώστη,όπως ,για το που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος, πόσο επηρεάζεται η ψυχή του από τα βιώματα της παιδικής ηλικίας που κατακλύζουν εμονικά το μυαλό του,  όπως και την διαταραγμένη ζωή του.

Ευκολοδιάβαστο βιβλίο μπορώ να πω με αρκετή αγωνία,και μεταφυσικές αναζητήσεις και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες  που μπλέκονται στην ιστορία και δίνουν μία νέα διάσταση σε αυτό το μυθιστόρημα.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η αστυνομία ανακαλύπτει μία νεαρή γυναίκα νεκρή στο διαμέρισμά της. Η πόρτα είναι κλειδωμένη και το κλειδί βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά της κλειδαριάς. Όλοι πιστεύουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ο ιατροδικαστής όμως διακρίνει ίχνη από δεσμά στα χέρια της, τα οποία αφαιρέθηκαν μετά θάνατον. Αποφαίνονται, τελικά, πως κάποιος τη στραγγάλισε, αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν με ποιον τρόπο ο δολοφόνος έφυγε από το διαμέρισμα. Την αλήθεια, όμως, τη γνωρίζει μόνο ένας! Ένας άνδρας γεμάτος από

εμμονές και προκαταλήψεις που ακροβατεί μεταξύ λογικής και τρέλας. Επηρεασμένος από προσωπικά βιώματα, καταδιωκόμενος από τα φαντάσματα του παρελθόντος, δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.


Ο Εραστής των Νυχτερίδων είναι ένα αστυνομικό θρίλερ με το οποίο ο συγγραφέας εκθέτει τα πιο σκοτεινά ένστικτα του ανθρώπου. Συνδυάζοντας το φυσικό με το μεταφυσικό δίνει στον αναγνώστη ένα καταιγιστικό μυθιστόρημα που θα χαραχτεί βαθιά στη μνήμη.