ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ - ΛΙΑ ΖΩΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Ένα περιπετειώδες ελαφρύ θρίλερ νεανικό βιβλίο που διαβάζεται και από ενήλικες.Ενδιαφέρον από την μέση και μετά.Σωστά δομημένο.Μία εξαφάνιση,ένα άλυτο μυστήριο που έρχεται στο φως μετά από χρόνια από μία έφηβη ανήσυχη,μεθοδική και υπεράνω θεσμών.Βιώνει την οδύνη και προσπαθεί να αποδόσει δικαιοσύνη με τον δικό της τρόπο.Θα τα καταφέρει και με τι επιπτώσεις?Και από που πηγάζει το μένος και έγινε σκοπός η τιμωρία.Τιμωρία θα έρθει και με ποια μορφή?Ξετυλίγονται οι ανθρώπινοι χαρακτήρες των ηρώων και η διαμόρφωσή τους έχουν αφετηρία διάφορες καταστάσεις που πέρασαν μέσα από την οικογενειακή τους ζωή και τους έμειναν πληγές ψυχικές και που άλλοι κατόρθωσαν να τις αποβάλλουν(όχι τελείως) και άλλοι όχι και που τους οδήγησαν σε σκοτεινά μονοπάτια!!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Κυβέλη είναι ένα ιδιαίτερα χαρισματικό και μυστηριώδες κορίτσι. Η μοναδική σκέψη που την καταδιώκει από τότε που θυμάται τον εαυτό της είναι η ανεξιχνίαστη εξαφάνιση του αδερφού της. 
Δεκατρία χρόνια αργότερα από εκείνο το τραγικό γεγονός, η μοίρα θα τη φέρει αντιμέτωπη με ένα στοιχείο που αναζητούσε σε όλη της τη ζωή, με έναν εφιάλτη που στοίχειωνε τις νύχτες της και φοβόταν όσο τίποτε άλλο στον κόσμο! 
Αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος στο μυστήριο αυτό κάνει τα πάντα προκειμένου να φτάσει στην αλήθεια, ακόμη και αν εκείνη μπορεί να τη σκοτώσει… 
Ο Χάρης, γείτονας, συμμαθητής και μοναδικός της φίλος, στέκεται στο πλάι της και τη βοηθάει σε κάθε δυσκολία. Θα αποδειχτούν όμως η αγάπη και ο κρυφός του έρωτας για εκείνη αρκετά; 
Με φόντο την Έδεσσα της δεκαετίας του ’90, οι δυο τους θα ζήσουν μια σειρά από γεγονότα γεμάτα αγωνία και ανατροπές που θα τους στιγματίσουν για πάντα.