ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΚΕΡΑΣΙΕΣ - ΚΑΛΥ ΚΑΡΑΤΖΑ

ΚΑΛΗ ΚΑΡΑΤΖΑ: She's back!!!Ματωμένες κερασιές,σημάδια ανεξίτηλα για τις τρεις γυναίκες τριών γενεών της ιστορίας.Πλοκή που η συγγραφέας την υφαίνει όπως αυτή καλά γνωρίζει και με την γνωστή γραφή της και ύφος που σε κεντρίζουν να συνεχίσεις το διάβασμα,αφήνοντας όμως μερικά κενά..Απλοί και τραγικοί χαρακτήρες με έντονες περιγραφές προσώπων και καταστάσεων και με την δική του ιστορία των ηρώων έχοντας μέσα αγωνία,συγκίνηση,ταύτιση.Υπέροχη η σκιαγράφηση των χαρακτήρων και ειδικά της Μαντούς που αναγεννήθηκε πάλι μέσα από τα συντρίμια της ψυχής της.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ταξίδι μεγάλο έκανε το βότσαλο από τη θάλασσα της Μάνηςως τα νερά τηςΜικράς Ασίας, για ν’ ανταμώσει ένα άλλο λησμονημένο βότσαλο και να μάθει όλη την ιστορία…