ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΨΗΛΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΝΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00

Ο IANOS φιλοξενεί τη συγγραφέα Άννα Μπιθικώτση και το νέο της βιβλίο Ψηλαφίζοντας τις λέξεις... που κυκλοφορεί από τη Βέγας Εκδοτική Πολιτιστική, σε μια πρωτότυπη παρουσίαση, όπου ο λόγος συναντά τον λυρισμό και το τραγούδι το συναίσθημα. Οι δραματοποιημένες αφηγήσεις της ηθοποιού από το KΘΒΕ, Άννας Κυριακίδου και της συγγραφέως Άννας Μπιθικώτση ζωντανεύουν επί σκηνής το περιεχόμενο και το πνεύμα του βιβλίου, ενώ περίτεχνα και ευρηματικά σε ένα πάζλ συναισθημάτων οπτικοποιημένες περιπλανήσεις και τραγούδια της μελοποιημένης ποίησης των Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζιδάκι θα αποδώσει ο ερμηνευτής Σωτήρης Δογάνης, πλαισιωμένος από μαθητές του Ωδείου Βορείου Ελλάδος. Την εκδήλωση συντονίζει και παρουσιάζει ο ηθοποιός του ΚΘΒΕ, Αριστοτέλης Ζαχαράκης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Νικολόπουλος.
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΥΦΛΩΝ(το βιβλίο στηρίζει με τις πωλήσεις του τις δράσεις και τους σκοπούς του Π.Σ.Τ).
Το βιβλίο τελεί υπό τη αιγίδα του ΟΜΙΛΟΥ για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.
Χορηγοί: ΚΘΒΕ-ΩΔΕΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Philippion-MAC AUDIOLABS-Rent a car DRIVE HELLAS-Εστιατόριο Comunale-Kinissi Parking
Είσοδος ελεύθερη