ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

Πολιτισμός

Και φέτος η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και δήμους τους νομού, διοργανώνει το Φεστιβάλ Λιμνών, το οποίο περιλαμβάνει συναυλία στις 10 Αυγούστου του Μιλτιάδη Πασχαλίδη στη λίμνη Πλαστήρα, και συναυλία της Γλυκερίας στις 20 Αυγούστου στη λίμνη Σμοκόβου.

Επιπλέον, η Π.Ε. Καρδίτσας θα συνδιοργανώσει την εκδήλωση "Music by the lake Festival"με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων, που θα γίνει στη Λίμνη Στεφανιάδας. Σε όλους δε τους δήμους θα πραγματοποιηθούν θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις θεάτρου σκιών. Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, πλαισιωμένος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Αναγνωστόπουλο, Μάττα και Ψαχούλα. Ο κ. Τσιάκος χαρακτήρισε θεσμό πια το συγκεκριμένο φεστιβάλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά φέτος, λόγω διάταξης νόμου, μπαίνει «πλαφόν» στα χρήματα για συναυλίες, ποσό που δεν θα πρέπει να ξεπεράσει τα 24.000. Εξ αυτού του γεγονότος δεν θα γίνουν τέσσερις μεγάλες συναυλίες όπως επιθυμούσε η Π.Ε. αλλά οι δυο παραπάνω.

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΙΜΝΩΝ 2017