ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ-ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ


Ένα γοητευτικό και όμορφο μυθιστόρημα με συναρπαστικά γεγονότα για τον Σερβικό στρατό κατά την διάρκεια του πολέμου με τους Αυστριακούς και με μια όμορφη πλοκή που αναφέρεται μεν στον πόλεμο,αλλά και στην αγάπη,το καθήκον,την συνείδηση.Όμορφα γραμμένο και απολαυστικό όπως άλλωστε είναι όλα τα βιβλία του κ.Ασημακόπουλου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένας άρρωστος Σέρβος στρατιώτης και ο γιατρός, που τον σώζει από τον θάνατο, βρίσκονται σκληρά αντιμέτωποι για την ίδια γυναίκα, ακόμη κι όταν αυτή είναι απούσα απ' τη ζωή τους. Η ύπαρξη ενός παιδιού κάνει τη σύγκρουσή τους αμείλικτη, με απρόβλεπτη εξέλιξη. Ποιος έχει περισσότερα δικαιώματα και ποιος τελικά θα επικρατήσει; Μια συγκλονιστική μονομαχία ερωτευμένων γενναίων, που αναπτύσσεται παράλληλα με πολλά άλλα συναρπαστικά γεγονότα, γεμάτα δυναμισμό και συγκίνηση, στην Κέρκυρα, σε περίοδο οχτώ χρόνων, όταν το νησί κατακλύζεται από 150.000 εξαθλιωμένους Σέρβους στρατιώτες και πολιορκείται από τον ιταλικό στόλο του νεοεμφάνιστου δι­κ­τά­τορα Μουσολίνι. Ένα ακόμη πολύπτυχο, γοητευτικό μυθιστόρημα με κινηματογραφική ανέλιξη, του πολυβραβευμένου συγγραφέα, που βιβλία και θεατρικά έργα του έχουν παρουσιαστεί σε περισσότερες από είκοσι χώρες