ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΟΧΕΣ ΖΩΕΣ - ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Ένοχες ζωές που σε κυνηγούν για πάντα.Μία ιστορία μέτρια με μία γραφή που ρέει και που οι εξελίξεις των γεγονότων τρέχουν και ενώ ξεκινά,σχετικά όμορφα,στην πορεία του χωλαίνει και γίνεται λίγο ανιαρή.Δικαστικές υποθέσεις και τα επακόλουθα στις ζωές των χαρακτήρων που πρωταγωνισθούν και με κεντρικό ήρωα έναν σκληρό, με άμετρο ζήλο,δικαστή χωρίς να χειραγωγείται και τεταγμένος στο καθήκον και που στην πορεία παραβλέποντας τα πιστεύω του συνειδητά αρχίζουν οι αδυναμίες του μέσα σε ένα κύκλωμα που επικρατεί η διαφθορά και με αντίκτυπο ,φυσικά,στην μετέπειτα ζωή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένας ηλικιωμένος δικαστής, που ακουμπάει όλη τη σκληράδα του στα κεφάλια του κόσμου, θαρρείς κι έτσι θα ικανοποιήσει την πέτρινη καρδιά του.

Μια ταλαιπωρημένη νέα γυναίκα, που παλεύει να σταθεί στα πόδια της, πληγωμένη από τη ζωή και τα λάθη της.

Μια δίκη αδίστακτων ανθρώπων από τον κόσμο των "καθωσπρέπει", με απίστευτες συγκρούσεις,
εκβιασμούς και ίντριγκες, ψευδομάρτυρες κι ένα δικηγόρο-καμικάζι που σκάβει στη λάσπη. Μια φιγούρα από το παρελθόν που αναστατώνει το δικαστή στην πιο κρίσιμη υπόθεση της ζωής του.

Η καταιγίδα, η αλήθεια, το ψέμα, τα μυστικά, η κατάρρευση.

Μια δυνατή ιστορία από το σκληρό κόσμο των δικαστηρίων, εκεί που όλα επιτρέπονται...