ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Ο Arne Dahl, ο αρχηγός της πρώτης εθνικής των σουηδών συγγραφέων, έρχεται στην Αθήνα

Ο πιο συναρπαστικός σύγχρονος συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας σύμφωνα με τον Ian Rankin θα βρεθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, καλεσμένος των PUBLIC και των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Πιο συγκεκριμένα, οι φανατικοί αναγνώστες του σουηδού συγγραφέα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έναν από τους καλύτερους στιλίστες του ευρωπαϊκού νουάρ στο Public Café Συντάγματος (Καραγεώργη Σερβίας 1), στις 9 το βράδυ.
Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται από τα PUBLIC, τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, την Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ) και το Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών, με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν ο συγγραφέας-σκηνοθέτης Ανδρέας Αποστολίδης και ο μεταφραστής των βιβλίων του Γρηγόρης Κονδύλης.
Ο συγγραφέας