ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΕΛΣΗ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Πρωτότυπος ο ιστός για την εισαγωγή και την αρχή της ιστορίας αφήνοντάς σε μετά σε διαρκή αναζήτηση του μυστικού και του γεγονότος που αφορά την ζωή τεσσάρων υπέροχων γυναικών και που υπεύθυνος θεωρείται ένα άτομο παρανοικό,παρεξηγημένο,ψυχολογικά άρρωστο?
Γυναίκες συναισθηματικά ισορροπημένες αποδεχόμενες τα γεγονότα και αιώνια δεσμευμένες στον όρκο της μητρότητας χωρίς να ξεπερνούν ποτέ τα όρια,έχοντας απεριόριστες δυνάμεις προσφοράς.Γυναίκες  που δημιούργησαν την πιο δυνατή και ουσιαστική φιλία που υπήρξε αληθινή και μακροχρόνια.Μια μαγική φιλία εκφράζοντας τις σκέψεις,τα συναισθήματα,τις σχέσεις.Γυναίκες που στις σχέσεις με τους συντρόφους τους  άλλες είχαν την ικανότητα των αναγκών τους  και να τις εκφράζουν και άλλες απλώς τις καθυστερούσαν.
Γραφή λιτή , κατανοητή με ροή που έτρεχε και η σκιαγράφηση των χαρακτήρων ζωντανή και λεπτομερής.Αφηγηματικό ως επί το πλείστον,χωρίς να είναι κουραστικό,αντίθετα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους αν και σε ορισμένα σημεία θεωρώ ότι υπήρχαν επαναλήψεις που δεν χρειάζονταν.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εκείνος θεωρούσε τον εαυτό του μεγαλοφυΐα˙ προορισμός του να μπει στο πάνθεον των Μεγάλων της Ιστορίας. Θέλοντας να πραγματοποιήσει την παράλογη φιλοδοξία του, έπαιξε στα ζάρια τη μοίρα τεσσάρων γυναικών. Εκείνες, από τότε που πληροφορήθηκαν την αποτρόπαιη πράξη του, η οποία ανέτρεψε εφιαλτικά όλη την πορεία τους, δέθηκαν μεταξύ τους σαν κρίκοι μιας αδιάσπαστης αλυσίδας. Κατάφεραν να διαφυλάξουν στα μύχια της ψυχής τους το τρομερό μυστικό που τις έδεσε για πάντα και να ξεπεράσουν, σαν μια γροθιά, όλες τις δυσκολίες τις οποίες συναντούσαν με το πέρασμα του χρόνου – στον έρωτα, στη φιλία, στο μεγάλωμα των παιδιών τους.
Μπόρεσαν, με τον τρόπο που έζησαν, να νικήσουν τις αντιξοότητες στη ζωή τους και να αναδειχτούν όλες τους επάξια υπέροχες γυναίκες!

ΑΓΡΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ - ΤΕΣΥ ΜΠΑΙΛΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ