ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ - ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΝΙΚΟΛΣ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ.

Μέτριο βιβλίο χωρίς να έχει τίποτα συγκλονιστικό.Ευφυές μεν,βαρετό δε.Μια παράξενη ιστορία αγάπης με μια γλυκειά μελαγχολία καταγράφοντας γεγονότα και συναισθήματα.Ίσως οι αναγνώστες νεαρότερης ηλικίας να το αρέσουν περισσότερο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μπορεί κανείς να περάσει όλη του τη ζωή χωρίς να καταλάβει ότι αυτό που ψάχνει βρίσκεται μπροστά στα μάτια του. 15 Ιουλίου 1988. Η Έμμα και ο Ντέξτερ γνωρίζονται τη νύχτα της αποφοίτησής τους. Την επόμενη ημέρα ο καθένας πρέπει να πάρει το δρόμο του. Άραγε πού θα βρίσκονται τον επόμενο χρόνο, την ίδια ημέρα; Και τον επόμενο; Θα ανακαλύψουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο; "Ευφυέστατο. Ένα μυθιστόρημα για το σπαρακτικό κενό ανάμεσα σε αυτό που ήμασταν και σε αυτό που έχουμε γίνει. Η πιο όμορφη και παράξενη ιστορία αγάπης... Κάθε αναγνώστης θα αγαπήσει αυτό το βιβλίο, και κάθε συγγραφέας θα ευχηθεί να το είχε γράψει.