ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Βιβλιοθεραπεία στη Βιβλιοθήκη 40 Εκκλησιών.

Βιβλιοθεραπεία είναι μια μέθοδος αυτοβελτίωσης και βαθύτερης μάθησης του εαυτού, μέσω της οποίας χρησιμοποιούνται τα βιβλία ως «καθρέφτες» των ανθρώπων.
Για όσους αγαπούν τα βιβλία και θέλουν να γνωρίσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους μέσω των ηρώων, των επιλογών τους και των φυσικών χαρακτηριστικών της προσωπικότητας τους.
Με τη ψυχολόγο-υπνοθεραπεύτρια Χαρά Βλαχοδήμου.
Εσείς γιατί ταυτίζεστε με τον συγκεκριμένο πρωταγωνιστή; Αν μπορούσατε να γράψετε ένα διαφορετικό τέλος, ποιο θα ήταν και γιατί; Αυτές και ακόμα περισσότερες ερωτήσεις θα απαντηθούν στην ομάδα που ξεκινάει στην Βιβλιοθήκη 40 Εκκλησιών. Η λίστα βιβλίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι δέκα συνεδρίες της ομάδας θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα με έναρξη την Τετάρτη 7/12/16,ώρα 10:00 – 12:00
Αριθμός συμμετεχόντων 10 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής με φυσική παρουσία στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη 40 Εκκλησιών (Γ. Βιζυηνού 57,τηλ.2310 203443)

Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ.

ΠΗΓΗ 

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου