ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Περπατάμε για μια νύχτα στα Μουσεία και τις γκαλερί!


Μια όμορφη βραδιά πολιτισμού θα ζήσουν οι Θεσσαλονίκεις την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, καθώς λίγες μέρες πριν τα 51α Δημήτρια, η Δημοτική Πινακοθήκη διοργανώνει τη Νύχτα Τέχνης, οδηγώντας μας σε μια διαδρομή στην εικαστική Θεσσαλονίκη!


Για μια νύχτα, μουσεία, πολιτιστικοί οργανισμοί και γκαλερί θα αργήσουν να κλείσουν τις πόρτες τους και θα το ξενυχτήσουν, προσφέροντας στους φιλότεχνους Θεσσαλονικείς και στους φιλοξενούμενους της πόλης δωρεάν είσοδο, καθώς και την ευκαιρία να χαρούν έναν νυχτερινό εικαστικό περίπατο. Κριτικοί τέχνης, επιμελητές και καλλιτέχνες αναλαμβάνουν ρόλο ξεναγού στο σύγχρονο εικαστικό τοπίο και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για εκθέσεις, εικαστικά πρότζεκτ και εγκαταστάσεις, που φιλοξενούνται σε μουσεία και αίθουσες τέχνης της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου