ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΜΙΡΗ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Πρώτη φορά διαβάζω Δεμίρη και χιουμοριστικό (δεν είναι της προτίμησής μου) αλλά μου άφησε ένα ευχάριστο συναίσθημα και ένα χαμόγελο στο τέλος.Όμορφη ιστορία,ρεαλιστική και γλυκιά,όχι βέβαια πρωτότυπη,αλλά με τον τρόπο γραφής και το ύφος της το καθιστά ευχάριστο.Και μόνο που ξεφεύγεις λίγο από την καθημερινότητα και αφήνεσαι είναι αρκετό.Βιβλίο που νομίζω για το είδος του είναι απολαυστικό και καλογραμμένο και σίγουρα στους χαρακτήρες των ηρώων θα βρείτε αρκετούς από τους ανθρώπους που σας περιστοιχίζουν και ίσως και τον ίδιο σας τον εαυτό.Σειρά έχει τώρα το Περυσινή Αρραβωνιαστικιά που είναι στο ράφι της βιβλιοθήκης μου εδώ και πολύ καιρό.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Η Γιώτα, μια όμορφη αλλά μάλλον συνηθισμένη κοπέλα, προέρχεται από μια μεσοαστική οικογένεια και δουλεύει ως υπάλληλος για να βγάζει τα προς το ζην. Την ημέρα των τριακοστών γενεθλίων της αποφασίζει να κάνει μερικές σημαντικές αλλαγές στη ζωή της: να χάσει πέντε κιλά, να κάνει ξανθές ανταύγειες και να δώσει τα παπούτσια στο χέρι στον αγαπημένο της, τον Θωμά, γιατί τον έχει σκυλοβαρεθεί. Όνειρο της είναι να βρει έναν έρωτα δυνατό και παθιασμένο σαν και αυτούς που περιγράφουν τα ρομαντικά μυθιστορήματα.


Η Μιράντα, μια εκτυφλωτική καλλονή, είναι πάμπλουτη και κατέχει υψηλό πόστο στην οικογενειακή επιχείρηση. Προσπαθεί να πνίξει τη ζήλια της για τον Στέφανο, τον γοητευτικό σύντροφό της, και να αγνοήσει τις ορδές των γυναικών που τον φλερτάρουν μπροστά στα μάτια της. Ταυτόχρονα, κάνει τα πάντα για να συμφιλιώσει τους διαζευγμένους γονείς της που μισιούνται θανάσιμα και βρίσκονται μονίμως σε κόντρα.

Η Γιώτα και η Μιράντα, που φαινομενικά δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους, θα συναντηθούν, θα γίνουν φίλες, θα αγαπήσουν η μια την άλλη και θα ανακαλύψουν ότι στην πραγματικότητα τις συνδέουν πολλά…

Μια ιστορία για την αγάπη, τη φιλία και τη χαρά που κρύβεται στα πιο απλά πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου