ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΤΕΛΛΑΣ - BRUNONIA BARRY

Είναι ένα αφηγηματικό φανταστικό μυθιστόρημα.Συμπορεύονται το παρελθόν με το μέλλον.Διαδραματίζεται στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης και έχει κάποια αναφορά για τις μάγισσες.Η συγγραφέας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρουσιάσει όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη ακρίβεια τα ιστορικά γεγονότα που αναφέρονται.Για όσους τους αρέσει αυτό το είδος των βιβλίων αξίζει να το διαβάσουν, είναι μια ιστορία με ενδιαφέρουσα πλοκή.ΠΕΡΙΛΗΨΗ


Ονομάζομαι Τάουνερ Γουίτνεϋ. Όχι, αυτό δεν είναι τελείως αλήθεια. Το αληθινό μικρό μου όνομα είναι Σοφύα. Μη με πιστεύετε ποτέ. Λέω συνέχεια ψέματα...


Η "Αναγνώστρια της δαντέλας" είναι μια ιστορία που υπνωτίζει. Στροβιλίζεται μέσα σ' έναν κόσμο με μυστικά, με συγκεχυμένες ταυτότητες, ψέματα και μισές αλήθειες, όπου, όπως παρατηρεί εξομολογούμενη η αφηγήτρια του βιβλίου, Τάουνερ Γουίτνεϋ, "Τίποτα δε γίνεται τυχαία".

Η Τάουνερ Γουίτνεϋ κατάγεται από μια οικογένεια στο Σάλεμ της Μασσαχουσέττης στην οποία οι γυναίκες μπορούν αφενός να διαβάσουν το μέλλον στα σχέδια της δαντέλας και αφετέρου έχουν περιφρουρήσει τα μυστικά της οικογένειας επί σειρά γενεών. Η εξαφάνιση δυο γυναικών φέρνει την Τάουνερ πίσω στο Σάλεμ κι ανοίγει το δρόμο για να έρθει στο φως η αλήθεια για το θάνατο της δίδυμης αδερφής της..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου